Gezocht! Adviseur Duurzame & Gezonde Gebouwen (BREEAM, WELL)

Van internationale beroemdheden tot de lokale helden. Van het Rijksmuseum, tot aan het lokale winkelcentrum en alles wat er tussen zit. Met behulp van BREEAM-NL en WELL helpen wij gebouweigenaren en projectontwikkelaars in het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen. Dit doen we zowel vanuit de adviserende als toetsende rol. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van onze opdrachtgevers, zoeken wij een (ervaren) Adviseur Duurzame & Gezonde Gebouwen. 

 

Wie zijn wij?
Build2Live is met een team van 3 collega’s al zo’n 15 jaar actief in dit uitdagende vakgebied. Wij kenmerken ons door onze nuchtere betrokkenheid bij dit onderwerp. Wij gaan altijd voor een pragmatische to-the-point analyse en advies. In ons team is alle ruimte voor jouw ideeën en ondernemerschap.

Onze opdrachtgevers zijn ontwikkelaars en gebouweigenaren in het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Variërend van musea, retail, onderwijsinstellingen en kantoorgebouwen. De panden waar wij aan werken zijn eeuwen oud, recenter gebouwd of bevinden zich nog op de tekentafel. Onze missie is het efficiënt, nuttig en comfortabel maken van deze gebouwen middels een BREEAM en/of WELL certificering. 

 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met werkzaamheden voor de BREEAM-NL en/of WELL certificering van onze projecten.

 • In de adviserende rol (BREEAM Expert / WELL AP) coördineer je het gehele proces om de gewenste duurzaamheids- of gezondheidsambitie te halen.
 • Onderdeel van de advisering is soms ook het opstellen van strategieën en plannen, zoals een strategie voor klimaatadaptatie, vervoersplan, of het uitvoeren van berekeningen.
 • In de toetsende rol (BREEAM Assessor) beoordeel je een project op de BREEAM criteria, aan de hand van een gebouwinspectie en documentatie.

 

Wie ben jij?
Je beschikt over de competenties: resultaatgericht, kwaliteitsbewust, professioneel, klantgericht en nauwkeurig. 

Verder verwachten wij:

 • Achtergrond in de richting van Bouwkunde, (installatie)techniek of facilitair (HBO/WO)
 • Ervaring met BREEAM-NL en/of WELL is een pré
 • Kennis van duurzaamheidstechnieken en duurzame materialen binnen de bouwsector
 • Kennis van c.q. affiniteit met MPG software, BENG software is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden we jou?

 • Bovenal ruimte, professionele uitdaging en een leuk team.
 • Eigen indeling van jouw agenda. Je werkt vanuit huis of ons kantoor op Bink36 in Den Haag.
 • Een goed salaris wat we baseren op jouw eerdere werkervaring en opleiding.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Te beginnen met de opleiding tot BREEAM Expert en/of Assessor, mocht je hiervoor (nog) niet zijn gekwalificeerd.

 

Is dit wat voor jou?
Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie. Uiteraard kan je ons ook benaderen als je eerst nog vragen hebt. Jouw vragen, CV, motivatie kan je sturen naar: Hannah van der Leij, hannah@build2live.nl.