Opening van het nieuwe kantoor van de Goede Doelen Loterijen

Donderdag 6 december was een bijzondere dag! Namelijk de opening van het nieuwe kantoor van de Goede Doelen Loterijen, door Koningin Maxima, die later ook nog even aanschoof bij onze ‘duurzaamheidstafel’.

Bij deze feestelijke bijeenkomst werd ook het BREEAM-NL certificaat uitgereikt met score Outstanding (92,5%), de hoogste score voor een renovatieproject. En terecht!

Ik had de eervolle opdracht om de duurzaamheidsprestaties van dit gebouw te beoordelen (in de rol van BREEAM-NL Assessor), met dank aan Andre Droge, die deze opdracht na de ontwerpfase aan mij heeft overgedragen.

Het gebouw heeft echt de ‘wow’ factor. Alles klopt…. De uitstraling, de huiselijke sfeer, het comfort, de mensen. Alsof je binnenloopt in een duizend-en-één-nacht-sprookje ????. Op ieder vlak is nagedacht over de meest duurzame oplossingen. De ambities van de Goede Doelen Loterijen waren hoog, en met intensieve betrokkenheid van de medewerkers en de vele experts in het ontwerp- en bouwteam, is het gelukt om alle ambities te realiseren.

Met speciale dank aan Sylvia Renes (BREEAM-NL Expert) voor de strakke en deskundige begeleiding.

Onze felicitaties aan de Goede Doelen Loterijen met dit prachtige pand!