Wat doen we

Een duurzaam gebouw realiseren, dat wil tegenwoordig toch iedereen. Maar dan begint het… hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat het project binnen budget blijft? Hoe zorg je ervoor dat de ambitie gehaald wordt? Welke maatregelen kan je het beste wel of juist niet treffen? Wil je er een keurmerk of certificaat aan hangen en zo ja, welke past het beste? En wat is voor jou eigenlijk de definitie van een duurzaam gebouw?

Herken je deze vragen?

Dan kunnen wij je helpen om de duurzaamheidsambities van jouw project waar te maken. Met 15 jaar ervaring in de advisering en begeleiding van duurzame bouwprojecten, en bijna 10 jaar ervaring met de BREEAM methodiek, helpen we om grip te krijgen in het realiseren van duurzame gebouwen. We helpen je de kosten en de planning onder controle te houden en het beoogde duurzaamheidsniveau te behalen. En we zorgen ervoor dat de communicatie en afstemming tussen alle betrokken partijen soepel verloopt.

Wil je de mogelijkheden voor een project inventariseren, neem dan gerust contact met ons op. Of kijk hier voor een greep uit onze projecten.